Tematikus vízkóstolók szervezése víz sommelier közreműködésével.
2.Nagy létszámú Vízkóstoló:
Otthoni vagy rendezvény keretében különleges, innovatív és mindenki számára szórakoztató vízkóstolói élményt kínálunk max. 30 főig.
3.Víz és gasztronómia a vendéglátásban:
Az adott szállóda, éttrerem, vendéglátóhely igényeinek megfelelő vízlap kialakítása.
A víz gasztronómiai szerepének kidolgozása, a víz-bor-étel harmónia kialakítása. Megfelelő értékestéstechnika oktatása, a személyzet tréningezése és folyamatos szakmai támogatás lehetőségének biztosítása.
Választékunk közel 150 féle vízből áll, ami lehetőséget biztosít számunkra a legkülönbözőbb igényeknek és szakmai feltételeknek megfelelő „tökéletes víz” kiválasztására. Munkánkban szakmai partnerünk Fabók Mihály nemzetközi víz sommelier, akivel folyamatosan azon dolgozunk, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást tudjuk nyújtani minden partnerünknek.